|
Bahasa: EN | BM |

About Us

HHT Office Furniture
Syarikat Kami
Pembekal Perabot Pejabat

HHT Office Furniture merupakan syarikat terkemuka dalam membekalkan perabot pejabat berkualiti tinggi di Malaysia. Pusat pentadbiran kami terletak secara strategik di Selangor untuk menyediakan perabot terbaik kepada pelanggan kami di seluruh Malaysia.

Jika berehat bermaksud berjalan lebih jauh, maka produk kami pasti menjadi kegemaran anda. Perabot pejabat kami direka khas untuk keselesaan, membolehkan setiap pekerja bekerja dan berehat dengan selesa pada masa yang sama. Selain itu, setiap produk kami dibuat dengan penuh kasih sayang dan bahan terbaik, untuk memastikan setiap produk yang kami hasilkan berada dalam keadaan sempurna.

Kami pakar dalam meja dan meja, set sofa pejabat, tempat duduk pejabat, meja pantry, kerusi kafe, meja penerimaan, peti keselamatan, dan lain-lain. Kami percaya bahawa perkhidmatan terbaik dan kualiti produk adalah kunci kepuasan pelanggan kami. Oleh itu, perkhidmatan pelanggan kami yang luar biasa dijalankan oleh pekerja kami yang mahir dan bertanggungjawab, sentiasa bersedia untuk melayani anda dengan penuh semangat. Jangan ragu untuk menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan kerana kami berbesar hati untuk membawa keselesaan kepada syarikat dan pekerja anda.